game maker
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Home Info Forums Help
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
+  Forums
|-+  Games
| |-+  Work in Progress (Moderators: WBG, kaasje)
| | |-+  Halo3
Pagina's: [1]
« vorige volgende »
Print
Advertenties

The XBox lover
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 1298


WWW
« Gepost op: 22 November 2004, 12:58:04 »

Jo, wie wil mij helpen met HALO3, een soort vervolg op halo!
het is een FirstPersonShooter, gemaakt met game maker
ik heb plaatjes nodig, en dan vooral van covenant! Cool
HALO3 is gemaakt met GM5, want sommige scripts wil GM6 niet accepteren Treurig  Game Maker 5  Game Maker 5



http://www.codename-genesis.tk
Codename Genesis(survival horror!) [||........] 22%
http://www.fantgames.forumup.nl
Fant-games forum!
NIEUW PROJECT:
Fant's Minigame Collectie
Naar boven Gelogd

The XBox lover
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 1298


WWW
« Antwoord #1 Gepost op: 22 November 2004, 12:58:35 »

o ja, ga naar m'n site voor de screenshots van HALO3



http://www.codename-genesis.tk
Codename Genesis(survival horror!) [||........] 22%
http://www.fantgames.forumup.nl
Fant-games forum!
NIEUW PROJECT:
Fant's Minigame Collectie
Naar boven Gelogd

scorpius
Oud-moderator

Offline Offline

Berichten: 939

Ex-moderator


WWW
« Antwoord #2 Gepost op: 22 November 2004, 13:05:01 »

Je kan ook gewoon edit gebruiken hoor


Naar boven Gelogd

rutger
Ex-moderator
Oud-moderator

Offline Offline

Berichten: 2003


WWW
« Antwoord #3 Gepost op: 22 November 2004, 16:31:45 »

Helaas, ik kan je niet helpen met graphics...


Naar boven Gelogd

Jeff van Hees
Oud-moderator


Offline Offline

Berichten: 1141


WWW
« Antwoord #4 Gepost op: 13 December 2004, 19:09:59 »

Ik vind dat halo 3 mooier moet zijn dan halo 2, en dat is hier niet het geval. Ook is halo een geregistreerde naam en mag je dus niet gebruiken. LOL  Tong


Naar boven Gelogd

Shifter
Gebruiker

Offline Offline

Berichten: 138


WWW
« Antwoord #5 Gepost op: 13 December 2004, 23:04:25 »

Ik vind het een beetje Doom achtig..
heb helaas geen plaatjes...

Sorry



Geregistreerd
Naar boven Gelogd

Jeff van Hees
Oud-moderator


Offline Offline

Berichten: 1141


WWW
« Antwoord #6 Gepost op: 27 December 2004, 09:07:54 »

Waarom maak je de game niet met de 3D functies uit  Game Maker 6


Naar boven Gelogd

The XBox lover
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 1298


WWW
« Antwoord #7 Gepost op: 3 Januari 2005, 13:30:59 »

omdat de  Game Maker 6 de scripts niet wil openen!



http://www.codename-genesis.tk
Codename Genesis(survival horror!) [||........] 22%
http://www.fantgames.forumup.nl
Fant-games forum!
NIEUW PROJECT:
Fant's Minigame Collectie
Naar boven Gelogd

rutger
Ex-moderator
Oud-moderator

Offline Offline

Berichten: 2003


WWW
« Antwoord #8 Gepost op: 3 Januari 2005, 15:23:54 »

Misschien omdat gm6 gml verschilt met gm5 gml? Twijfelachtig


Naar boven Gelogd

Advertenties
« vorige volgende »
Pagina's: [1]
Print


Topic Informatie
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
www.game-maker.nl © 2003-2021 Nederlandse Game Maker Community