game maker
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Home Info Forums Help
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?
+  Forums
|-+  Werken met Game Maker
| |-+  Beginners (Moderators: Erik Leppen, ericlegomeer, BlueMoonProductions)
| | |-+  Minecraft launcher
Pagina's: [1]
« vorige volgende »
Print
Advertenties

Ceymoonie
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 3751

Vragen over Game Maker mogen altijd via PM ;).


WWW
« Gepost op: 8 Augustus 2012, 15:08:46 »

Hoe kan ik een Minecraft launger maken?
Ik heb al na gedacht om bijv. Minecraft.jar te loaden maar ik deed het met execute en dat werkte niet...
Ik hoop dat een van jullie me kan helpen...  Verdrietig

Mvg. Casper

Moderatie: topictitel verduidelijkt

« Laatste verandering: 8 Augustus 2012, 16:28:35 door Erik Leppen »

C̪͍͓̭̰ͫ̾̽ͬ͒̉̈́̎̀͟͝͞a̢̿͌͛ͥ̅̏̑̂̎̆̄̀͡҉͏̜̘͖͕ş̵͇̤̺̞̭̥͖̱͚͍̼̣̬̱͈͖̟͋ͮͩ̑̉͢͞ͅͅp̶̖͔͔͓̰̿̍̈ͯ͛ͯ̑͒͋ͫͪ̾̓̃͜e̷̷̦͔͈͚̜̥̥̞̱͔̞̯̓̀̎̃̊̑̅ͤ̆ͥ̚̚̕ṙ͔̼̙̦̹̯͍̲̟̃ͣ̄̅͆ͩͣ͐͗́̓͌ͪͨ̚͘ͅ.̧̨̛͇̠̱̝̟̙̄͗͑ͨ̂
Sorry voor de reclame, maar zou je misschien (als je een Android device hebt, en tijd) dit kunnen spelen?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cymonie.Forget

Dank aan Jmaster voor m'n avatar Blij (zelf scherper gemaakt).

Naar boven Gelogd

Lehcim1995
Gebruiker

Offline Offline

Berichten: 103


« Antwoord #1 Gepost op: 8 Augustus 2012, 15:51:42 »

hoe bedoel je launger?

zoals bij de normalen met inlogen of updaten, of iets heel anders met makelijk mods instaleren of zo.

en wil je dit met gm maken?


ik ben enorm dyslecties. dus niet op mijn fout geschreven en niet kloppende zinnen en worden letten!!
Naar boven Gelogd

Ceymoonie
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 3751

Vragen over Game Maker mogen altijd via PM ;).


WWW
« Antwoord #2 Gepost op: 8 Augustus 2012, 16:21:58 »

hoe bedoel je launger?

zoals bij de normalen met inlogen of updaten, of iets heel anders met makelijk mods instaleren of zo.

en wil je dit met gm maken?

Ik wil gewoon weten hoe je met Game Maker een button kan maken en als je op die klikt opent hij Minecraft...

(Het mag ook met inloggen met je account, maar volgens mij is dat onmogelijk.)


C̪͍͓̭̰ͫ̾̽ͬ͒̉̈́̎̀͟͝͞a̢̿͌͛ͥ̅̏̑̂̎̆̄̀͡҉͏̜̘͖͕ş̵͇̤̺̞̭̥͖̱͚͍̼̣̬̱͈͖̟͋ͮͩ̑̉͢͞ͅͅp̶̖͔͔͓̰̿̍̈ͯ͛ͯ̑͒͋ͫͪ̾̓̃͜e̷̷̦͔͈͚̜̥̥̞̱͔̞̯̓̀̎̃̊̑̅ͤ̆ͥ̚̚̕ṙ͔̼̙̦̹̯͍̲̟̃ͣ̄̅͆ͩͣ͐͗́̓͌ͪͨ̚͘ͅ.̧̨̛͇̠̱̝̟̙̄͗͑ͨ̂
Sorry voor de reclame, maar zou je misschien (als je een Android device hebt, en tijd) dit kunnen spelen?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cymonie.Forget

Dank aan Jmaster voor m'n avatar Blij (zelf scherper gemaakt).

Naar boven Gelogd

daandaanie
Gebruiker

Offline Offline

Berichten: 195

meer dan 100 berichten


WWW
« Antwoord #3 Gepost op: 8 Augustus 2012, 19:43:23 »

Is dat niet illegaal?


Bezig met een topdown shooter
I am an in the GM Quiz!

html-gml-mysql-php-css-javascript-vbsscript-batch-c#-klein beetje c++
Naar boven Gelogd

Ceymoonie
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 3751

Vragen over Game Maker mogen altijd via PM ;).


WWW
« Antwoord #4 Gepost op: 8 Augustus 2012, 19:50:24 »

Is dat niet illegaal?

Nee, het moet gewoon een fanmade launcher zijn =)


C̪͍͓̭̰ͫ̾̽ͬ͒̉̈́̎̀͟͝͞a̢̿͌͛ͥ̅̏̑̂̎̆̄̀͡҉͏̜̘͖͕ş̵͇̤̺̞̭̥͖̱͚͍̼̣̬̱͈͖̟͋ͮͩ̑̉͢͞ͅͅp̶̖͔͔͓̰̿̍̈ͯ͛ͯ̑͒͋ͫͪ̾̓̃͜e̷̷̦͔͈͚̜̥̥̞̱͔̞̯̓̀̎̃̊̑̅ͤ̆ͥ̚̚̕ṙ͔̼̙̦̹̯͍̲̟̃ͣ̄̅͆ͩͣ͐͗́̓͌ͪͨ̚͘ͅ.̧̨̛͇̠̱̝̟̙̄͗͑ͨ̂
Sorry voor de reclame, maar zou je misschien (als je een Android device hebt, en tijd) dit kunnen spelen?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cymonie.Forget

Dank aan Jmaster voor m'n avatar Blij (zelf scherper gemaakt).

Naar boven Gelogd

o.ken.o
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 271


« Antwoord #5 Gepost op: 8 Augustus 2012, 20:58:30 »

ik denk dat hij gawoon een snelkoppeling wil maken.
moet dat met game maker doe gawoon rechtermuis op minecraft-> snelkoppeling maken->klaar

Naar boven Gelogd

Ceymoonie
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 3751

Vragen over Game Maker mogen altijd via PM ;).


WWW
« Antwoord #6 Gepost op: 8 Augustus 2012, 22:15:47 »

ik denk dat hij gawoon een snelkoppeling wil maken.
moet dat met game maker doe gawoon rechtermuis op minecraft-> snelkoppeling maken->klaar

Maar ik wil mn eigen costom launcher maken...


C̪͍͓̭̰ͫ̾̽ͬ͒̉̈́̎̀͟͝͞a̢̿͌͛ͥ̅̏̑̂̎̆̄̀͡҉͏̜̘͖͕ş̵͇̤̺̞̭̥͖̱͚͍̼̣̬̱͈͖̟͋ͮͩ̑̉͢͞ͅͅp̶̖͔͔͓̰̿̍̈ͯ͛ͯ̑͒͋ͫͪ̾̓̃͜e̷̷̦͔͈͚̜̥̥̞̱͔̞̯̓̀̎̃̊̑̅ͤ̆ͥ̚̚̕ṙ͔̼̙̦̹̯͍̲̟̃ͣ̄̅͆ͩͣ͐͗́̓͌ͪͨ̚͘ͅ.̧̨̛͇̠̱̝̟̙̄͗͑ͨ̂
Sorry voor de reclame, maar zou je misschien (als je een Android device hebt, en tijd) dit kunnen spelen?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cymonie.Forget

Dank aan Jmaster voor m'n avatar Blij (zelf scherper gemaakt).

Naar boven Gelogd

bennie321
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 2081

Oefenen voor examens, tijdje niet online :)


« Antwoord #7 Gepost op: 8 Augustus 2012, 22:48:43 »

Maar ik wil mn eigen costom launcher maken...
ik denk niet dat dat kan


Gamemakerserver van Size43 (Refferal)
Coming soon:

Examens gehad, geen tijd meer om te programmeren :L Ook nog om te horen dat gamemaker 8.* straks niet meer werken en dus geen geld heb om te upgrade / te kopen... Success allemaal met games maken!
Naar boven Gelogd

flori9
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 2062


« Antwoord #8 Gepost op: 8 Augustus 2012, 22:55:36 »

Maar ik wil mn eigen costom launcher maken...
(Ik heb zelf geen minecraft, ik ga er hier vanuit dat minecraft een exe is die gewoon bereikbaar is)
1: Open verkenner
2: Zoek de locatie van de minecraft exe op. Desnoods kun je waar minecraft geinstalleerd is (waarschijnlijk een map in Program Files of een map in %AppData%) zoeken op exe's en dan kiezen welke de exe is (je kunt natuurlijk meerdere dingen proberen).
3: Zorg dat je het complete pad van de exe hebt. Dit is eenvoudig te doen door eerst rechts te klikken in de bovenste balk van verkenner, waarin staat in welke map je bent, en waar ook de bovenliggende mappen in staan, en dan 'Adres bewerken'. Kopieer dit adres en voeg er \ plus de naam van de minecraft exe aan toe.
4:Je kunt nu
GML:
execute_program(prog,"",0) //gebruik als 'prog' het pad wat je in de vorige stap hebt verkregen.
in GM gebruiken om Minecraft te starten.
5: Is het niet alleen voor persoonlijk gebruik? Ik heb de exe nodig om hem te kunnen transformeren in een relatief pad.

{Dit gaat van Win7 uit, zeg het even als je een andere versie hebt}

Ik hoop dat het zo lukt. Zeg het als het niet lukt of als je iets niet snapt.


Spellen: 80 Seconds Cave, TRrBL, The Contact Machine
WIP: 90 Seconds Cave (ik stel feedback zeer op prijs!)
Tutorials: Shaders - de basis, Asynchrone functies

GameMaker Studio-tip: Wil je met een website communiceren maar heb je meer controle nodig dan http_get en http_post_string? Probeer eens http_request()!
Naar boven Gelogd

Ceymoonie
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 3751

Vragen over Game Maker mogen altijd via PM ;).


WWW
« Antwoord #9 Gepost op: 8 Augustus 2012, 23:00:32 »

(Ik heb zelf geen minecraft, ik ga er hier vanuit dat minecraft een exe is die gewoon bereikbaar is)
1: Open verkenner
2: Zoek de locatie van de minecraft exe op. Desnoods kun je waar minecraft geinstalleerd is (waarschijnlijk een map in Program Files of een map in %AppData%) zoeken op exe's en dan kiezen welke de exe is (je kunt natuurlijk meerdere dingen proberen).
3: Zorg dat je het complete pad van de exe hebt. Dit is eenvoudig te doen door eerst rechts te klikken in de bovenste balk van verkenner, waarin staat in welke map je bent, en waar ook de bovenliggende mappen in staan, en dan 'Adres bewerken'. Kopieer dit adres en voeg er \ plus de naam van de minecraft exe aan toe.
4:Je kunt nu
GML:
execute_program(prog,"",0) //gebruik als 'prog' het pad wat je in de vorige stap hebt verkregen.
in GM gebruiken om Minecraft te starten.
5: Is het niet alleen voor persoonlijk gebruik? Ik heb de exe nodig om hem te kunnen transformeren in een relatief pad.

{Dit gaat van Win7 uit, zeg het even als je een andere versie hebt}

Ik hoop dat het zo lukt. Zeg het als het niet lukt of als je iets niet snapt.

De Minecraft data is in %appdata% en de .exe is een launcher ik wil dus dat mijn launcher het gene opend (en ik weet niet wat) wat de officiele opend...


C̪͍͓̭̰ͫ̾̽ͬ͒̉̈́̎̀͟͝͞a̢̿͌͛ͥ̅̏̑̂̎̆̄̀͡҉͏̜̘͖͕ş̵͇̤̺̞̭̥͖̱͚͍̼̣̬̱͈͖̟͋ͮͩ̑̉͢͞ͅͅp̶̖͔͔͓̰̿̍̈ͯ͛ͯ̑͒͋ͫͪ̾̓̃͜e̷̷̦͔͈͚̜̥̥̞̱͔̞̯̓̀̎̃̊̑̅ͤ̆ͥ̚̚̕ṙ͔̼̙̦̹̯͍̲̟̃ͣ̄̅͆ͩͣ͐͗́̓͌ͪͨ̚͘ͅ.̧̨̛͇̠̱̝̟̙̄͗͑ͨ̂
Sorry voor de reclame, maar zou je misschien (als je een Android device hebt, en tijd) dit kunnen spelen?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cymonie.Forget

Dank aan Jmaster voor m'n avatar Blij (zelf scherper gemaakt).

Naar boven Gelogd

flori9
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 2062


« Antwoord #10 Gepost op: 8 Augustus 2012, 23:10:53 »

De Minecraft data is in %appdata% en de .exe is een launcher ik wil dus dat mijn launcher het gene opend (en ik weet niet wat) wat de officiele opend...
Dan zul je moeten zoeken naar exe's in AppData (de minecraft map). Als het al een exe is. Veel geluk Engel.

Probeer ook eens AppData>Local en LocalLow. (%AppData% intypen, en dan naar de bovenliggende map, daar kun je ze selecteren). Daar staan bijvoorbeeld de gamemaker extensions in.


Spellen: 80 Seconds Cave, TRrBL, The Contact Machine
WIP: 90 Seconds Cave (ik stel feedback zeer op prijs!)
Tutorials: Shaders - de basis, Asynchrone functies

GameMaker Studio-tip: Wil je met een website communiceren maar heb je meer controle nodig dan http_get en http_post_string? Probeer eens http_request()!
Naar boven Gelogd

Ceymoonie
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 3751

Vragen over Game Maker mogen altijd via PM ;).


WWW
« Antwoord #11 Gepost op: 8 Augustus 2012, 23:21:11 »

Dan zul je moeten zoeken naar exe's in AppData (de minecraft map). Als het al een exe is. Veel geluk Engel.

Probeer ook eens AppData>Local en LocalLow. (%AppData% intypen, en dan naar de bovenliggende map, daar kun je ze selecteren). Daar staan bijvoorbeeld de gamemaker extensions in.

Er is alleen een .jar


C̪͍͓̭̰ͫ̾̽ͬ͒̉̈́̎̀͟͝͞a̢̿͌͛ͥ̅̏̑̂̎̆̄̀͡҉͏̜̘͖͕ş̵͇̤̺̞̭̥͖̱͚͍̼̣̬̱͈͖̟͋ͮͩ̑̉͢͞ͅͅp̶̖͔͔͓̰̿̍̈ͯ͛ͯ̑͒͋ͫͪ̾̓̃͜e̷̷̦͔͈͚̜̥̥̞̱͔̞̯̓̀̎̃̊̑̅ͤ̆ͥ̚̚̕ṙ͔̼̙̦̹̯͍̲̟̃ͣ̄̅͆ͩͣ͐͗́̓͌ͪͨ̚͘ͅ.̧̨̛͇̠̱̝̟̙̄͗͑ͨ̂
Sorry voor de reclame, maar zou je misschien (als je een Android device hebt, en tijd) dit kunnen spelen?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cymonie.Forget

Dank aan Jmaster voor m'n avatar Blij (zelf scherper gemaakt).

Naar boven Gelogd

Neojume
Gebruiker


Offline Offline

Berichten: 1258


« Antwoord #12 Gepost op: 8 Augustus 2012, 23:45:25 »

Je kunt een .jar file uitvoeren via de commandline van windows:

Code:
java -jar <jarfile>

Dit kun je dan uitvoeren door de cmd gewoon aan te roepen:

GML:
execute_program('cmd.exe /c java -jar minecraft.jar ',0 ,0 );

Je kunt ook de silentDos of Silex dll gebruiken ipv cmd zelf aan te roepen.

Ik heb dit niet getest.



BSc Artificial Intelligence
Naar boven Gelogd

Advertenties
« vorige volgende »
Pagina's: [1]
Print


Topic Informatie
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
www.game-maker.nl © 2003-2014 Nederlandse Game Maker Community