game maker
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Home Info Forums Help
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?
+  Forums
|-+  Algemeen
| |-+  Aankondigingen & Regels
| | |-+  Veranderingen in het moderator bestand
Pagina's: [1]
« vorige volgende »
Print
Advertenties

Simon Donkers
Oud-beheerder


Offline Offline

Berichten: 3745


WWW
« Gepost op: 24 Februari 2009, 20:21:33 »

Gezien de groei van de Nederlandse Game Maker Community zijn we op zoek geweest hoe we ervoor kunnen zorgen dat dit forum ook in de toekomst een overzichtelijke en nuttige plek blijft om informatie te delen.

Per vandaag zullen Robert Geers en Matrebatre ons moderator team komen versterken. Robert Geers zal zich bezig houden met het Resouce forum en hij wordt het aanspreekpunt voor vragen hierover. Matrebatre zal zich bezig gaan houden met het tutorials forum evenals het keuren van nieuwe topics.

Verder zullen wannabe_god en jelleisgoed voortaan ook meekijken naar het Game Maker Creaties forum. Bij vragen over het Creaties forum kan je nu een van de 2 hiervoor dus aanspreken.

Tot slot, Marcoscosci heeft aangegeven dat hij ons moderator team wil gaat verlaten. Marcoscosci is al lange tijd erg actief in deze community in vele hoedanigheden maar helaas vind hijzelf dat hij te weinig tijd meer heeft voor dit forum naast zijn andere interesses en hobby's. Hij zal niettemin de komende tijd nog actief blijven om ervoor te zorgen dat het stokje goed wordt overgedragen aan Matrebatre. Verder wil hij de komende tijd nog wel de Game Maker wedstrijden blijven organiseren en we zullen dus nog veel van hem blijven zien. Namens mijzelf, Johannes Stoop en alle moderators wil ik Marcoscosci van harte bedanken voor zijn inzet voor het tutorials forum en ik hoop hem nog erg lang te bezig te zien bij de Game Maker wedstrijden.

Ik ga ervan uit dat jullie de nieuwe moderators samen met ons van harte welkom heten en hoop dat ze het hier samen met ons allemaal erg naar hun zin zullen hebben in hun nieuwe rol. Mocht je een vraag hebben over het forum, schroom niet om een moderator of beheerder een PM te sturen. Mocht je een overtreding zien of wil je dat een moderator een topic verplaatst, sluit, bewerkt, bekijkt, ...,  gebruik dan de knop "Meld dit bericht aan een moderator". Hiermee bereik je altijd meteen de juiste persoon.

Veel succes aan de nieuwe moderators,

Simon Donkers & Johannes Stoop


[ Eo GDC ] [ nl ] [ games ] [ GM ] [ GM.Info ] [ GMOT ]

Naar boven Gelogd

Advertenties
« vorige volgende »
Pagina's: [1]
Print


Topic Informatie
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
www.game-maker.nl © 2003-2020 Nederlandse Game Maker Community