game maker
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Home Info Forums Help
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?
Registreren - Verplichte velden
Kies gebruikersnaam:
Wordt alleen gebruikt voor indentificatie door SMF. Je kunt speciale karakters gebruiken nadat je bent ingelogd, door je naam aan te passen in je profiel.
E-mail:
Dit moet een geldig e-mailadres zijn.

Kies wachtwoord:
Wachtwoord nog een keer:
Visuele verificatie:
Typ de letters die getoond worden in het plaatje
Typ de letters die getoond worden in het plaatje
Door het gebruik te maken van dit forum ga je ermee akkoord dat je geen berichten plaatsen die incorrecte, smadende, inaccurate, grove, haatvolle, obscene, seksueel getinte, bedreigende, aanvallende, privacy gevoelige, pornografische of elk ander wettelijke verboden inhoud bevatten. Je gaat er ook mee akkoord dat je geen auteursrechtelijk beschermd materiaal plaatst, tenzij je de eigenaar bent van het materiaal of schriftelijke toestemming hebt. Spam, overvloedig posten, advertenties, kettingbrieven, piramideschema’s zijn ook niet toegestaan op dit forum. Ook meerdere malen registreren is niet toegestaan.

Houd er rekening mee dat het onmogelijk is voor de beheerders of de eigenaar van dit forum om berichten te controleren. Houd er rekening mee dat we niet actief de geplaatste berichten, en daarom, zijn verantwoordelijk voor de inhoud ervan. We garanderen niet dat de informatie die gegeven is correct, compleet of nuttig is. De geplaatste berichten geven de meningen van de auteur weer, maar niet per definitie de meningen van de beheerder of van de eigenaar. Iedereen die het gevoel heeft dat een geplaatst bericht ongewenst is wordt aangemoedigd om gelijk een beheerder of moderator van dit forum in te lichten. De beheerders van dit forum behouden het recht om ongewenste berichten te verwijderen. Dit is een handmatig proces, dus houd er alsjeblieft rekening mee dat beheerder of moderators mogelijk niet gelijk in staat zijn bepaalde berichten te verwijderen of te aanpassen. Dit beleid geldt ook voor informatie op profielpagina’s van leden.

Alleen jij blijft verantwoordelijk voor de inhoud van het door jouw geplaatste bericht. Bovendien ga ermee akkoord de beheerders, moderators en eigenaar onschuldig te houden en te vrijwaren van schadeclaims. De eigenaren van dit forum hebben ook het recht om je identiteit te verhullen (of elke andere gerelateerde informatie die verzameld is met deze dienst) in het geval van een aanklacht of juridische actie als gevolg van elke situatie die is veroorzaakt door jouw gebruik van dit forum.

Je hebt de mogelijkheid, terwijl jij je registreert, om een gebruikersnaam te kiezen. We raden aan om een geschikte gebruikersnaam te kiezen. Je gaat ermee akkoord om je wachtwoord aan geen enkel persoon, met uitzondering van een beheerder, te geven. Je gaat er ook mee akkoord dat je NOOIT (probeert) gebruik te maken van een account van een andere gebruiker.

Merk op dat bij elke post die je plaatst je IP adres wordt opgeslagen, voor het geval dat je geblokkeerd moet worden of contant gelegd wordt met je ISP. Dit zal alleen gebeuren in geval van overschrijding van deze overeenkomst.

De beheerders of eigenaar hebben het recht om ten alle tijden jouw de toegang tot de dienst voor een beperkte periode of permanent te weigeren.

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
www.game-maker.nl © 2003-2020 Nederlandse Game Maker Community