Nederlandse Game Maker Community

Algemeen => De Community => Topic gestart door: Bjarno op 23 Juni 2015, 09:48:18Titel: Geef jouw mening over de wedstrijden!
Bericht door: Bjarno op 23 Juni 2015, 09:48:18
Wat zijn jouw redenen om wel/niet mee te doen met de wedstrijden? (http://tl0.be/4eQWM) | Hoe ziet jouw ideale wedstrijd er uit? (http://tl0.be/vQCnK)


Hallo iedereen!

De laatste paar wedstrijden zien we het aantal deelnemers sterk afnemen, de laatste (huidige) wedstrijd heeft zelfs geen deelnemers gehaald. Dit kan een uitzondering zijn, maar stiekem hebben we jullie hulp nodig...

We willen met enkele korte vragen een beter idee krijgen wat jullie verwachten van wedstrijden op dit forum. We vragen ons af wat jullie vinden van de afgelopen wedstrijden, wat jouw reden zijn om wel (of net niet) mee te doen, en hopen daarop het wedstrijdaanbod beter aan te passen. Deze 3 vragen moeten ons daar een beter idee van geven...

  • Wat zijn redenen voor jou om wel mee te doen met de wedstrijden?
  • Wat zijn redenen voor jou om niet mee te doen met de wedstrijden?
  • Hoe ziet jouw ideale wedstrijd er uit waar je zeker aan wil deelnemen?

Afhankelijk van de antwoorden die wij krijgen kunnen we beter beslissen hoe we de wedstrijden kunnen bijsturen.

Antwoorden mag in dit topic (http://tl0.be/4eQWM) (eerste 2 vragen) of dit topic (http://tl0.be/vQCnK) (de laatste vraag), maar kunnen ook via privébericht, als dat je voorkeur heeft, gestuurd worden naar mij (http://www.game-maker.nl/forums/action,pm/sa,send/u,5897), deze zal vervolgens niet gepubliceerd worden.

De vragen zijn opgesplitst zodat er beter gediscussieerd kan worden per onderwerp.

We wachten op jullie antwoorden!

Er is geen exacte einddatum voor deze vragen, maar als we merken dat er genoeg resultaten zijn kan het zijn dat we er een slotje op zetten.


www.game-maker.nl © 2003, 2007 Nederlandse Game Maker Community