Nederlandse Game Maker Community

Algemeen => Aankondigingen & Regels => Topic gestart door: Maarten Baert op 23 Augustus 2013, 00:18:08Titel: Update website en nieuwe voorpagina
Bericht door: Maarten Baert op 23 Augustus 2013, 00:18:08
Zoals jullie misschien al gezien hebben, is de voorpagina (http://www.game-maker.nl/) en games pagina (http://www.game-maker.nl/games) vernieuwd. Het heeft wat langer geduurd dat we oorspronkelijk gehoopt hadden, maar uiteindelijk hebben we toch een mooie collectie games met beschrijvingen, screenshots en zipbestanden kunnen verzamelen.

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de download pagina (http://www.game-maker.nl/download) en geschiedenis pagina (http://www.game-maker.nl/geschiedenis) weer up-to-date te brengen. Daarnaast kun je nu op een nieuwe pagina een overzicht van verschillende Nederlandse GameMaker boeken (http://www.game-maker.nl/boeken) vinden.

De tien games die je ziet zijn bepaald door de stemming die beschreven werd in dit topic (http://www.game-maker.nl/forums/topic,79305.0), hoewel het stemscript zelf licht aangepast is (het originele plan bleek erg veel afhankelijk te zijn van toeval). De top 10 die dit opleverde had genoeg variatie en we hebben deze dan ook ongewijzigd gebruikt. Ik hoop dat jullie de resultaten goed vinden :).


www.game-maker.nl © 2003, 2007 Nederlandse Game Maker Community