Spellen maken
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Home Info Forums Help
Disclaimer Game-Maker.nl
Hoewel deze website met veel zorg is ontwikkeld, wordt niet gegarandeerd dat de aangeboden informatie correct is. De Nederlandse Game Maker Community kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele directe, indirecte of andere schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site.

De Nederlandse Game Maker Community is een initiatief dat niet wordt ondersteund door The Game Maker Company. Wel heeft deze het bestaan van deze community goedgekeurd, maar The Game Maker Company is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze website.

De Nederlandse Game Maker Community is niet aansprakelijk voor de door haar gebruikers aangeboden informatie, die te verkrijgen is via het forum, en kan niet garanderen dat deze informatie correct is. Indien de Nederlandse Game Maker Community van mening is dat informatie, aangeboden via het forum, ethisch niet verantwoord is of dat de informatie racistische, discriminerende, pornografische of illegale achtergrond heeft, dan wordt deze informatie zo spoedig mogelijk van de website verwijderd.
www.game-maker.nl © 2003-2019, Nederlandse Game Maker Community